• Virksomheder skal betale, når de benytter genbrugspladserne. Det koster 153,- kr. pr. gang ekskl. moms.

 • Virksomheder skal betale, når de benytter genbrugspladserne. Det koster 153,- kr. pr. gang ekskl. moms.

 • Virksomheder skal betale, når de benytter genbrugspladserne. Det koster 153,- kr. pr. gang ekskl. moms.

 • Virksomheder skal betale, når de benytter genbrugspladserne. Det koster 153,- kr. pr. gang ekskl. moms.

Pluskunde - virksomhedernes brug af genbrugspladserne

Tilmeld din virksomhed/log på
 1. Gå til virk.dk
 2. Vælg den AffaldPlus-kommune, hvor din virksomhed oftest benytter genbrugspladsen
 3. Tryk på ”Start” og lad dig guide gennem tilmeldingen
OBS: Virk.dk understøtter ikke Internet Explorer - brug en anden browser

Få svar på dine spørgsmål
Se vores oversigt over oftest stillede spørgsmål om virksomhedernes brug af vores genbrugspladser

Nyhedsbrev maks. 4 gange årligt
Tilmeld dig pluskunde-nyhedsbrev. Din eneste mulighed for information om lukkedage, ny sortering m.m.

Kontakt os
Kontakt os endelig på tlf. 5575 0800 eller pluskunde@affaldplus.dk hvis du har spørgsmål
Bliv pluskunde og giv din virksomhed en lang række fordele i hverdagen!
Ved indkørsel på AffaldPlus’ genbrugspladser fotograferer og registrerer vi alle bilers nummerplader - bl.a. for at kunne skelne, om der er tale om en privat- eller en firmabil. Alle virksomheder skal nemlig betale, hver gang de benytter vores genbrugspladser. Fra 2013 til 2019 har prisen været 153,- ekskl. moms pr. besøg. I 2020 stiger den til 159,- ekskl. moms. 

Biler på papegøjeplader tilknyttet en virksomhed bliver pr. 1. januar 2020 automatisk opkrævet for indkørsel på AffaldPlus’ genbrugs- og haveaffaldspladser (læs nyhed)

Bliv pluskunde
Som pluskunde kan du nemt og hurtigt komme af med virksomhedens affald på genbrugspladsen. Du skal ikke bruge tid på betaling, da vi helt automatisk sender en elektronisk faktura til virksomhedens digitale postkasse én gang om måneden.

Online kan du følge alle virksomhedens indkørsler, da de er synlige med det samme. Du kan tilføje din egen note til den enkelte indkørsel og dermed få et godt overblik, fx med henblik på viderefakturering.

Aflevering af farligt affald skal betales særskilt, og som pluskunde bliver betalingen heraf blot en del af din månedlige faktura.

Tilmeld din virksomhed som pluskunde
 1. Gå til virk.dk
 2. Vælg den AffaldPlus-kommune, hvor din virksomhed oftest benytter genbrugspladsen
 3. Tryk på ”Start” og lad dig guide gennem tilmeldingen
Du skal bruge følgende:
 • Virksomhedens digitale signatur (Nem-ID)
 • Det p-nummer*, som tilmeldingen omhandler (evt. flere)
 • Oplysninger på kontaktperson (navn, mail, tlf.)
*P-nummer står for produktionsenhedsnummer. Det er et 10-cifret nummer, som tildeles hver fysisk adresse, hvor der drives virksomhed fra. Der kan derfor være ét eller flere p-numre under samme CVR-nummer. Hvis du er i tvivl om dit p-nummer, så kan du nemt finde det på www.cvr.dk

Vi kan også starte tilmeldingen for dig. Det kræver blot, at du beder personalet på genbrugspladserne eller i administrationen om det. Du skal herefter selv færdiggøre tilmeldingen. En mail med nærmere instruktioner vil fortælle dig hvordan.

Pluskunder > < ikke-pluskunder
  Pluskunde Ikke pluskunde
Indkørsler Din virksomheds indkørsler er synlige online med det samme. Du kan angive en specifik periode og vælge, om du vil se indkørslerne efter p-nummer* eller en bils registreringsnummer. Du kan ikke følge dine indkørsler løbende. Du modtager blot en faktura, hvor du kan se den pågældende måneds indkørsler.
Egen note Du kan tilføje din egen note til en indkørsel. Det er fx brugbart, hvis du skal viderefakturere til en kunde. Du har ingen mulighed for at tilføje noter.
Privat affald i firmabil Hvis du henvender dig til personalet på genbrugspladsen, kan du blive fritaget for betaling, såfremt der er tale om entydigt, privat affald. Du kan ikke blive fritaget for betaling, hvis du kommer med privat affald i din firmabil. Det kræver, at du er pluskunde, eller at du har et dagsbevis fra SKAT.
Farligt affald Opkrævningen for aflevering af farligt affald indgår som en del af den månedlige faktura. Dermed sparer du tid på genbrugspladsen. Online kan du hele tiden følge afleveringerne af farligt affald og evt. udskrive kvittering. Aflevering af farligt affald skal betales på pladsen med det samme. Du kan kun betale via MobilePay.
Varekøb Opkrævningen for varekøb indgår som en del af den månedlige faktura. Dermed sparer du tid på genbrugspladsen. Online kan du følge dine varekøb og evt. udskrive kvittering. Køb af varer skal betales på pladsen med det samme. Du kan kun betale via MobilePay.
Køretøjer med særlige/ingen nummerplader Du får et fysisk pluskort, som personalet scanner, når du besøger genbrugspladserne. På den måde kan vi identificere din virksomhed/dit køretøj og modtage betalingen. Hvis vores system ikke kan læse din nummerplade ved indkørsel, skal du henvende dig til personalet på pladsen og betale med MobilePay.
Køretøjer tilknyttet p-nummer Du kan tilføje køretøjer til specifikke p-numre. Det giver rigtig god mening, hvis din virksomhed har flere p-numre*, da du så kan styre, hvortil den månedlige faktura skal sendes. Vi sender den månedlige faktura til det mest sandsynlige p-nummer, men har ingen mulighed for at afgøre, om det er det rette.Private kunder har fri adgang
Det er kun erhverv, som skal betale, når de benytter genbrugspladserne. Husholdningernes brug af genbrugspladserne er finansieret via det kommunale renovationsgebyr, og private har derfor fri adgang til vores genbrugspladser.

Mere information
Vi har lavet en FAQ med de oftest stillede spørgsmål om virksomheders brug af genbrugspladserne. Tilmeld dig også vores pluskunde-nyhedsbrev. Det udkommer maks. 4 gange årligt og er din eneste mulighed for information om lukkedage, ny sortering m.m. 

Dokumenter
Kvitteringsskema til almindeligt affald
Se taksterne for farligt affald i 2019
Se taksterne for farligt affald 2020
Folder om at være pluskunde

 
Opdateret: 22. januar 2020