Nyheder
"Vores side af sagen"
AffaldPlus' korte udmelding på aktuelle sager i pressen

Arrangementer
Følg med i vores arrangementer

Nyhedsbrev
Få vores nyhedsbrev maks. 12 gange om året! Nyhedsbrevet er målrettet borgere i vores seks ejerkommuner.
Læs mere og tilmeld dig

Sociale medier
Følg os på Facebook, LinkedIn eller YouTube
Udgivet den 3. februar 2020
Det næste lille års tid vil medarbejderne i AffaldPlus sammen dyrke en times kollegamotion om ugen i arbejdstiden. Formålet er at finde ud af, om motion sammen i arbejdstiden kan gøre arbejdsmiljøet endnu bedre.
Udgivet den 13. december 2019
Biler på papegøjeplader tilknyttet en virksomhed bliver pr. 1. januar 2020 automatisk opkrævet for indkørsel på AffaldPlus’ genbrugs- og haveaffaldspladser.
Udgivet den 6. november 2019
Vinderne af Næstved Kommunes to sociale priser er i år AffaldPlus og renovationsvirksomheden Remondis. Begge hædres de for at gøre en ekstra indsats for at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet.
Udgivet den 25. oktober 2019
Hvert år, onsdag i uge 50, holder AffaldPlus' genbrugspladser lukket pga. uddannelsesdag for de ansatte.
Udgivet den 3. oktober 2019
I forårs- og sommerperioden har syv af vores genbrugspladser udvidede åbningstider om søndagen. Den 27. oktober er sidste dag i år. 
Udgivet den 26. september 2019
Fra den 1. januar 2020 afregner vi vores kunders fjernvarmeforbrug på en ny måde. Fremover vil også fjernvarmeanlæggets returtemperatur indgå i afregningen.
Udgivet den 13. september 2019
Miljøminister Lea Wermelin var torsdag eftermiddag d. 12. september 2019 på besøg hos PlusByg i Næstved for at se på AffaldPlus’ genbrugsbyggemarked og høre om, hvordan tekstiler kan bruges til fremstilling af isolering og akustikplader.
Udgivet den 30. august 2019
Vi har fundet pesticider i det vand, som opstår fra haveaffaldspladserne.
Udgivet den 21. august 2019
Fra 1. september 2019 begynder AffaldPlus at indsamle flamingo for sig. I første omgang på tre genbrugspladser, men i løbet af et års tid på alle genbrugspladser i de seks ejerkommuner
Udgivet den 16. august 2019
Elever og lærere på HHX og HTX i Slagelse har, med hjælp fra AffaldPlus' formidlingscenter, YderZonen, forpligtet sig til at arbejde systematisk med affaldssortering. Dermed er skolen med til at værne om vores miljø og klima.

Sider