Nyheder
"Vores side af sagen"
AffaldPlus' korte udmelding på aktuelle sager i pressen

Arrangementer
Følg med i vores arrangementer

Nyhedsbrev
Få vores nyhedsbrev maks. 12 gange om året! Nyhedsbrevet er målrettet borgere i vores seks ejerkommuner.
Læs mere og tilmeld dig

Sociale medier
Følg os på Facebook, LinkedIn eller YouTube
Udgivet den 3. oktober 2019
I forårs- og sommerperioden har syv af vores genbrugspladser udvidede åbningstider om søndagen. Den 27. oktober er sidste dag i år. 
Udgivet den 26. september 2019
Fra den 1. januar 2020 afregner vi vores kunders fjernvarmeforbrug på en ny måde. Fremover vil også fjernvarmeanlæggets returtemperatur indgå i afregningen.
Udgivet den 13. september 2019
Miljøminister Lea Wermelin var torsdag eftermiddag d. 12. september 2019 på besøg hos PlusByg i Næstved for at se på AffaldPlus’ genbrugsbyggemarked og høre om, hvordan tekstiler kan bruges til fremstilling af isolering og akustikplader.
Udgivet den 30. august 2019
Vi har fundet pesticider i det vand, som opstår fra haveaffaldspladserne.
Udgivet den 21. august 2019
Fra 1. september 2019 begynder AffaldPlus at indsamle flamingo for sig. I første omgang på tre genbrugspladser, men i løbet af et års tid på alle genbrugspladser i de seks ejerkommuner
Udgivet den 16. august 2019
Elever og lærere på HHX og HTX i Slagelse har, med hjælp fra AffaldPlus' formidlingscenter, YderZonen, forpligtet sig til at arbejde systematisk med affaldssortering. Dermed er skolen med til at værne om vores miljø og klima.
Udgivet den 1. juli 2019
I øjeblikket kan du hente gratis kompost på vores genbrugspladser. Men kun så længe lager haves, for når vores lager slipper op, er der ikke mere at få.
Udgivet den 19. juni 2019
PlusByg er AffaldPlus’ nye genbrugsbyggemarked - og en del af Næstved Genbrugsplads. Her bliver din virksomheds genbrugelige materialer omsat, så andre kan få glæde af dem i nye byggeprojekter. Det er cirkulær økonomi, som kan spare din virksomhed for udgifter til affaldshåndtering.
Udgivet den 17. juni 2019
AffaldPlus slår dørene op for alle, der er interesseret i at høre om affald, genbrug og energi. Vi tilbyder en børnevenlig skattejagt i YderZonen samt en rundvisning på Næstved Affaldsenergianlæg.
Udgivet den 29. maj 2019
Valgplakaterne kan afleveres på genbrugspladsen.

Sider