• Palleworkshop, juni 2017

  • Fastelavnsworkshop, februar 2017

  • Juleworkshop, november 2017

  • Find din tøjstil - workshop, oktober 2017

Workshops

Har du en god ide til en workshop?
Vi forsøger løbende at forny indholdet i vores workshops.
Så har du en god ide til et emne i genbrugets tegn, er du velkommen til at skrive til affaldplus@affaldplus.dk.
Hos AffaldPlus holder vi forskellige former for workshops flere gange i løbet af et år. Her på siden kan du både læse om tidligere og kommende workshops.
Workshop
Vores workshops tager altid udgangspunkt i genbrug og ressourceminimering - på den ene eller anden måde.

Her på siden kan du læse om både tidligere og kommende workshops. Kommende workshops annonceres i vores kalender med arrangementer.

Vi skriver her, når vi har nye workshops på tapetet.


Tidligere workshops

Juleworkshop


Søndag d. 26. november 2017 kl. 10.00 - 14.00 var der juleworkshop i YderZonen i Næstved
De sidste mange år har AffaldPlus inviteret til juleworkshop i slutningen af november. Vi har hvert år arbejdet med julepynt og julegaver - alt sammen med udgangspunkt i genbrugsmaterialer.


Billederne viser deltagere, der er i fuld gang med julepynt af både papir, beton.

28 deltagere - en god blanding af børn og voksne - fik forvandlet en masse genbrugsmaterialer til ny og anderledes julepynt.

Hovedtemaet på juleworkshoppen var at give ting nyt liv frem for at smide dem væk. På workshoppen blev der både givet nyt liv til gammelt julepynt, papir og bøger. Desuden blev tømte mælkekartoner og gamle kageforme brugt til at støbe forskellige betonfigurer i.

Workshoppen var AffaldPlus' bidrag til den Europæiske affaldsforebyggelsesuge EWWR. Som et andet lille bidrag til affaldsforebyggelsesugen var der afsat et areal, hvor der var mulighed for at aflevere gammelt julepynt hjemme fra gemmerne og bytte det til noget andet.

Workshop - find din stil - i Næstved d. 23. oktober og i Rønnede d. 30. oktober 2017

D. 23. oktober i Næstved og d. 30. oktober i Rønnede sad i alt 21 topmotiverede kvinder klar. De skulle se og høre stylecoach Gitte M fortælle om, hvordan de kan klæde sig på efter kropsform, og hvordan de styrker udseendet ved hjælp af tøj og accessories.

Gitte startede med at fortælle om de fire krops-grundformer: Timeglasform, pæreform, firkantet og buttet. Deltagerne fik vist, hvordan de – med få og enkle midler - skal fremhæve de steder på kroppen, som de ønsker at andre skal fokusere på. De fik også smagsprøver på, hvordan de fx kan nedtone festkjole, så den også kan bruges i det daglige.

Efter introduktionen blev ”damerne” sluppet løs i tøjafdelingen. Efter tur vendte de tilbage til Gitte, med det tøj de havde valgt, og så fik de en kort individuel vejledning.
Der blev både prøvet, kasseret og købt masser af ”nyt” til garderoben, og alle deltagere var meget tilfredse med arrangementet. 
Fastelavnsworkshop
Søndag d. 5. februar 2017 fik de masseproducerede fastelavnskostumer baghjul.Mellem kl. 10 og 14 blev der nemlig lavet festlige og anderledes kostumer ud af bl.a. gammelt tøj, pap, liggeunderlag mm.

Børn i selskab med voksne fik denne søndag formiddag til at gå på en både hyggelig og spændende måde - og rigtig mange genbrugsmaterialer fik nyt liv.
 
Palleworkshop
Torsdag d. 15. juni lød der saven, knirken og hamren fra YderZonen, der mellem kl. 17 og 21 lagde hus til kreative palleprojekter.Der blev bl.a. bygget en bænk, en ”hængeseng” til at ligge på under æbletræets grene samt flere stole. 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål omkring vores workshops, eller er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig, er du velkommen til at skrive en mail til bro@affaldplus.dk.

Opdateret: 11. juni 2018