• Palleworkshop, juni 2017

  • Fastelavnsworkshop, februar 2017

  • Juleworkshop, november 2016

Workshops

Har du en god ide til en workshop?
Vi forsøger løbende at forny indholdet i vores workshops.
Så har du en god ide til et emne i genbrugets tegn, er du velkommen til at skrive til affaldplus@affaldplus.dk.
Hos AffaldPlus holder vi forskellige former for workshops flere gange i løbet af et år. Her på siden kan du både læse om tidligere og kommende workshops.
Workshop
Vores workshops tager altid udgangspunkt i genbrug og ressourceminimering - på den ene eller anden måde.

Her på siden kan du læse om både tidligere og kommende workshops. Kommende workshops annonceres også under nyheder.

Kommende workshop
Styling - find din stil med genbrugstøj
Mandag d. 23. oktober 2017 kl. 17.00 - 20.00 i PlusButikken, Næstved. Alle pladser er optaget. Ønsker du at komme på venteliste, kan du skrive til bro@affaldplus.dk.
Mandag d. 30. oktober 2017 kl. 17.00 - 20.00 i PlusButikken i Rønnede, Industrivej 20, 4683 Rønnede. Stadig få pladser tilbage. Sidste frist for tilmelding d. 18. oktober 2017.

På workshoppen vil du få en generel gennemgang af grundbegreberne i at klæde dig efter din kropstype, finde din personlige stil, og lære at bruge farver og accessories til at sætte kant og personlighed til stilen. Da workshoppen kun varer tre timer, kan vi ikke nå at give en fyldestgørende, individuel og personlig styling. Til gengæld får du nogle konkrete styling tips, som du kan bruge med det samme!
 

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via mail til bro@affaldplus.dk. Vi har plads til 15 deltagere pr. hold, og tilmelding sker efter ”først-til-mølle”-princippet. Vi serverer kaffe, the, vand og en sandwich undervejs.
 

Du behøver ikke at tage noget med – vi har fundet tøj frem fra PlusButikkernes tøjafdelinger, og der er mere, hvor det kommer fra!

Tidligere workshops - 2017
Fastelavnsworkshop
Søndag d. 5. februar 2017 fik de masseproducerede fastelavnskostumer baghjul.Mellem kl. 10 og 14 blev der nemlig lavet festlige og anderledes kostumer ud af bl.a. gammelt tøj, pap, liggeunderlag mm.

Børn i selskab med voksne fik denne søndag formiddag til at gå på en både hyggelig og spændende måde - og rigtig mange genbrugsmaterialer fik nyt liv.
 
Palleworkshop
Torsdag d. 15. juni lød der saven, knirken og hamren fra YderZonen, der mellem kl. 17 og 21 lagde hus til kreative palleprojekter.Der blev bl.a. bygget en bænk, en ”hængeseng” til at ligge på under æbletræets grene samt flere stole. 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål omkring vores workshops, eller er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig, er du velkommen til at skrive en mail til bro@affaldplus.dk.

Opdateret 17. oktober 2017