Store Genbrugsdag

Sæt kryds i kalenderen den sidste lørdag i maj.
Hvert år holder vi nemlig Store Genbrugsdag på AffaldPlus' genbrugspladser i Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg samt ved PlusButikkerne i Næstved og Rønnede.

Få en forfriskning, deltag i konkurrencer og snup en snak med din genbrugsvejleder om årets tema
På Store Genbrugsdag har vi hvert år et tema, der forhåbentlig kan give inspiration og ny viden og sætte gang i interessante samtaler både på pladsen og i hjemmet.
Vi sætter derfor et telt op til lejligheden, hvor du har rig mulighed for at forsyne dig med lækre forfriskninger, deltage i årets konkurrencer og få en snak med din genbrugsvejleder om årets tema – eller andre emner, der ligger dig på sinde.

Vær med til at gi’ ting nyt liv
Store Genbrugsdag er dagen, hvor vi sætter fokus på at give brugte ting nyt liv. For genbrug gavner vores miljø, da vi ikke skal bruge en masse ressourcer på at producere nye produkter. Derudover sparer det også lidt på pengepungen, når der købes brugt frem for nyt, og det er jo ikke så skidt.

Med andre ord holder vi en vaskeægte genbrugsfest, hvor du har mulighed for ganske gratis at booke dig en loppestand på en valgfri plads. Kom og giv dine ting nyt liv, eller gør et godt fund. Herunder kan du se, hvor mange stande, den enkelte plads har til rådighed.
  • PlusButikken i Næstved (150 pladser)
  • Ringsted Genbrugsplads (50 pladser)
  • Vordingborg Genbrugsplads (50 pladser)
  • PlusButikken i Rønnede (30 pladser)
  • Slagelse Genbrugsplads (30 pladser)
  • Sorø Genbrugsplads (20 pladser)
Hvis du godt kunne tænke dig at blive ’loppe’ på Store Genbrugsdag, kan du booke en stand via vores tilmeldingsside fra ca. medio marts.
Opdateret: 6. marts 2020