Slagelse KommuneAffald og Genbrug
Dahlsvej 3
4220 Korsør

Telefon: 58 57 38 50
E-mail: affaldsordning@slagelse.dk

Kontakt om haveaffald og storskrald:
Telefon: 5575 0800
E-mail: affaldplus@affaldplus.dk


Selvbetjening
Bestil afhentning af storskrald og haveaffald
OBS: Du skal bestille afhentning senest to hverdage før afhentningsdagen.

Hvor skal affaldet hen?
Søg i Slagelse Kommunes Affalds-ABC
 
På siden her kan du læse mere om indsamling og håndtering af affaldet i Slagelse Kommune.
Det er Slagelse Kommune, som står for indsamling af affaldet fra husholdningerne i kommunen.  I det blå felt kan du se, hvordan du kommer i kontakt med Slagelse Kommune.

I fanerne Borger og Virksomhed herunder, kan du se, hvilke regler der gælder, og hvilke muligheder man har som henholdsvis borger og virksomhed.

Nye ordninger for storskrald og haveaffald pr. 1 maj 2018
Som borger i Slagelse Kommune kan du pr. 1. maj 2018 få hentet dit storskrald og haveaffald, uden at det koster dig ekstra. AffaldPlus henter både storskrald og haveaffald fra fortov/ved vejskel, så du kan spare turen til og fra genbrugspladsen. Bemærk at afhentning af haveaffald holder vinterpause fra den 1. november til og med 28. februar. 

Bestil afhentning
For at få hentet dit storskrald og haveaffald skal du bestille afhentning fra gang til gang via vores selvbetjeningssystem i den blå boks. Vær opmærksom på, at du skal bestille afhentning senest to hverdage før afhentningsdagen.

Du kan få hentet storskrald hver 4. uge året rundt, og haveaffald hver 14. dag i perioden 1. marts til 31. oktober.

Særligt for større samlede bebyggelser
Bor du i et større boligkompleks med mere end 30 boligenheder, så er det dit boligselskab/din ejerforening, der skal tilmelde afhentning af storskrald og haveaffald. Større samlede bebyggelser med mere end 30 boligenheder har også mulighed for at få hentet storskrald og haveaffald på særlige vilkår efter aftale med AffaldPlus. Storskrald hentes som udgangspunkt hver 14. dag, og haveaffald ved minimum 10 kubikmeter.

Læs mere om storskrald og haveaffald i Slagelse Kommune.

Lån en affaldstrailer
Slagelse Kommune opfordrer foreninger, landsbylav og skoler til at give en hånd med, for at fjerne det henkastede affald, som er et problem mange steder. Derfor tilbyder kommunen udlån af affaldstrailer, samt redskaber og udstyr til at fjerne affald med i lokalområderne. Du kan læse mere på Slagelse Kommunes hjemmeside.

Genbrugs- og haveaffaldspladser
I Slagelse Kommune er der  syv genbrugspladser og to haveaffaldspladser: 
 Agersø GenbrugspladsDalmose GenbrugspladsKorsør GenbrugspladsOmø GenbrugspladsSkælskør GenbrugspladsSlagelse GenbrugspladsVemmelev Genbrugsplads samt Slagelse Haveaffald og Skælskør Haveaffald

Bor du i Slagelse Kommune har du desuden adgang til alle AffaldPlus' øvrige genbrugspladser og haveaffaldspladser.

 
Opdateret: 28. juni 2019