PlusButikken i Slagelse åbner lørdag d. 16. maj kl.10.00.

Ny PlusButik ser dagens lys d. 16. maj

Blå boks:
Læs om PlusButikken
Læs fem gode grunde til at handle i vores PlusButikker, i PlusByg og på vores PlusMarkeder.
PusButikken i Slagelse er den 4. i rækken af genbrugsbutikker. Butikken åbner lørdag d. 16. marts kl. 10.00.
AffaldPlus åbner sin 4. genbrugsbutik -  denne gang i Slagelse
PlusButikken i Slagelse erstatter de PlusMarkeder på Skovsøvej, som vi gennem de sidste par år har haft succes med, og som har trukket mange mennesker af huse.
AffaldPlus har overtaget den tidligere VVS-forretning på Kalundborgvej 86a, 4200 Slagelse. Og håndværkerne er lige nu i fuld gang med at gøre butikken klar til åbningen d. 16. maj 2020 kl. 10.00. 

Åbningstider
Tirsdag – fredag 12.00 - 17.00. Lørdag og søndag 10.00 - 15.00.

Fra bookingsystem til nummersystem
Vi har erfaret, at bookingsystemet i vores genbrugsbutikker ikke fungerer lige så fint, som det gør på genbrugspladserne.
Derfor indfører vi et nummersystem, som mange allerede kender fra bager og apotek. Kunden trækker et nummer ved en stander udenfor PlusButikkerne og PlusByg, og det vil samtidig være muligt udefra at holde øje med, hvornår man må komme ind i butikken.
Nummersystemet indføres i de fire butikker fra d. 16. maj 2020. Fra denne dato skal der derfor ikke længere bookes tid ved besøg i vores butikker.

Husk at holde afstand
Vi opfordrer til, at alle følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde en afstand på minimum to meter til andre kunder og til vores medarbejdere. Brug desuden håndsprit og handsker, når du er i butikken, og orienter dig efter skilte og medarbejdernes anvisninger, så vi undgår for tæt kontakt. 

Formålet med PlusButikkerne
PlusButikkens overordnede formål er at holde ressourcerne i live så længe som muligt ved at forlænge tings levetid. Det betyder nemlig mindre affald og færre omkostninger til affaldsbehandling. Vi reducerer samtidig ressourceforbruget i form af råstoffer og energi til produktion af nye varer – og sparer udledningen af CO2.
Læs mere i ”fem gode grunde til …”

Om PlusButikken i Slagelse
Der har i flere år været arbejdet på etablering af en PlusButik i Slagelse, herunder en placering på egen grund ved Slagelse Genbrugsplads. Det lykkedes i 2019 at indgå en lejekontrakt for ejendommen Kalundborgvej 86A pr. 1. maj 2020.

Ejendommen ligger centralt i Slagelse og ca. 5 km fra genbrugspladsen. Butikken udgør 571 m², lager og indskudt dæk på yderligere 510 m² og der vil være 42 P-pladser. 
Har du spørgsmål til PlusButikken, er du velkommen til at kontakte chef for genbrug og udvikling, Allan Johansen på abj@affaldplus.dk eller tlf. 2142 0960.
Opdateret: 16. maj 2020