Affald i Sorø

Sorø Kommune

Selvbetjening

Se din nye tømmekalender
Se, hvornår du får tømt affald i den nye ordning.

Log på selvbetjening
Brug vores selvbetjening til at melde manglende tømning, skifte ordning eller ved andre henvendelser. Du skal logge på med NemID.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før ændringer i beholdere og tømningsfrekvenser slår igennem.

Affalds-ABC
I tvivl om sortering? Så prøv vores Affalds-ABC


Spørgsmål om den nye affaldsordning?
Få svar her

Kontakt
Mail: affaldplus@affaldplus.dk
Telefon: 5575 0800 
 
Vi indsamler pt. gammelt udstyr til restaffald hos alle, som har bestilt det hos os. Arbejdet forventes afsluttet i juli.

Ny affaldsordning i Sorø

Den nye affaldsordning har været udfordret i sin startfase, da det har taget ekstra tid for renovatøren at køre de nye ruter. Nogle har derfor oplevet ikke at få tømt skrald som planlagt. Det forsøger vi at råde bod på ved ekstra tømninger. Du kan også aflevere dit affald på genbrugspladsen i en blå ekstra sæk, som du gratis kan få udleveret i Borgerservice eller på genbrugspladserne.

Mangler du sorteringsoversigt, køkkenspand eller madposer, kan du få det på genbrugspladserne i Sorø og Dianalund. Madposer udleveres også i Borgerservice.

Vi får i øjeblikket mange opkald og henvendelser om den nye ordning, og derfor kan der gå noget tid, inden vi får besvaret alle henvendelser. Har du ikke fået tømt affald, eller har du andre henvendelser om dit affald, så brug vores selvbetjeningsløsning i den blå boks. Her kan du hente vores sorteringsvejledning til husstande/villaejere

Her kan du hente vores sorteringsvejledning til beboere i samlede bebyggelser


 

Opdateret: 26. juni 2018