Rønnede Genbrugsplads.

Rønnede Genbrugsplads

Åbningstider

Pladsen genåbner 31. marts med tidsbestilling
Åbent for virksomheder uden tidsbestilling de to første åbningstimer på hverdage
Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag - søndag: 9.00 - 15.00

Find vej

Industrivej 22
4683 Rønnede

Telefon: 

5671 1672

E-mail: 

AffaldPlus' genbrugspladser genåbner 31. marts 2020. Pga. COVID-19 skal du i øjeblikket bestille tid for at benytte vores genbrugspladser.  Book tid her. Virksomheder kan dog benytte genbrugspladserne uden tidsbestilling de to første åbningstimer på hverdage uden at booke tid.

'Genvej til genbrug'
Den 23. marts 2019 blev vores nye service, 'Genbrug til genvej', indviet. Det betyder, at der er to spor, når du kører ind på genbrugspladsen:

  • I spor 1 står vi klar til at give dig overblikket over den optimale vej gennem genbrugspladsen, og hvordan du bedst og hurtigst muligt kommer af med dine ting – også dem til direkte genbrug.
  • Spor 2 er derimod til dig, der ved lige præcis, hvor du skal aflevere dit affald til genanvendelse og dermed ikke behøver vejledning fra vores genbrugsvejledere.


Søndagsåbent

Fra og med den første søndag i april til og med den sidste søndag i oktober (begge dage inkl.) har genbrugspladsen søndagsåbent. De øvrige søndage henviser vi til Haslev Genbrugsplads.
 

Sortering

Det er en god idé at sortere affaldet hjemmefra. Så er det nemmere at komme det i de rigtige containere på genbrugspladsen. Søg i Affalds-ABC'en og få hjælp til at sortere rigtigt.
 

Oversigtskort

Se oversigtskort for Rønnede Genbrugsplads (pdf).

Videoovervågning
Alle AffaldPlus' genbrugspladser og haveaffaldspladser er videoovervåget. Læs mere under Videoovervågning.

 

Opdateret: 1. april 2020